Zeyti̇nburnu Otomati̇k Kapı Tami̇r Ve Servi̇s
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Temmuz 2022, Perşembe
Zeytinburnu Otomatik Kapı Tamir ve Servis
Zeytinburnu Otomatik Kapı Tamir ve Servis
Zeytinburnu Otomatik Kapı Tamir ve Servis

Zeytinburnu Otomatik Kapı Tamir ve Servis

Otomatikkapitamir.com İstanbul Zeytinburnu uzman personeli,1. Sınıf Avrupa menşeli yedek parça garantili ve uygun fiyatlarıyla otomatik kapı tamir bakım hizmeti vermektedir. Zeytinburnu, Beştelsiz, Gökalp, Kazlıçeşme, Maltepe, Merkezefendi, Nuripaşa, Seyitnizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan, Yeşitepe, Mahallesi’nde tamir ve bakım yaptığımız işlerde önemli referanslara sahip firmayız. Firmamız, çalışanlarımızın ve müşterilerinizin memnuniyetini en üst seviyede tutarak kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet vermektedir.

Zeytinburnu Otomatik kapı sistemleri yılların vermiş olduğu tecrübe,  bilgi birikimi, yetkili servis ve montaj ekipleri, yedek parça stokları, kaliteli ürünleri ve rekabetçi fiyatları ile siz müşterilerimize her zaman iyi olanı  sunma gayreti içerisindedir. www.otomatikkapitamir.com imalat, montaj, revizyon, tadilat, satış sonrası arızalanan otomatik kapıların tamir bakım onarımı için servis hizmeti vermektedir, ‘Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini’ilke edinen firmamız işini seven deneyimli bir ekiple hizmet vermektedir. Bakım ve onarım görmesi gereken yanakayar otomatik kapılarınızı deneyimli kalifiyeli kadrosu ile kalite odaklı faaliyetlerini sürdürmektedir.

Otomatik kapıların kronik arızaları olan otomatik kapı fotosel kart tamiri, otomatik kapı ana kart tamiri, otomatik kapı  trafo tamiri, otomatik kapı motor tamiri , otomatik kapı kayış değişimi, otomatik kapı  dişli tamiri otomatikkapitamir.com’ un deneyimli ve usta personeliyle garantili bir şekilde tamir edilip ücretsiz montajı yapılır. Tamir edilemeyecek durumda olan yedek parçaları otomatikkapitamir.com garantisiyle Avrupa menşeli sıfır yedek parçalarla değiştirilir.

İstanbul`un bütün ilçelerine, semtlerine servis hizmeti sunan firmamız otomatik kapı tamir bakım onarımını yapmaktadır. Hizmet alanlarımız, otomatik garaj kapısı, fotoselli kapı, seksiyonel kapı, otomatik bahçe kapısı, otomatik bariyer ve otomatik kepenk sistemleridir.Her tipte otomatik kapıların arıza, bakım, onarımını ve rutin bakımlarını titizlikle yapmaktayız.

Zeytinburnu Otomatik Kapı Tamir Servisi

Zeytinburnu  Otomatik Kapı Servisi Deneyimli ve donanımlı çalışanları ile her marka ve çeşitli modellerin garantili yedek parça ve aksesuarları ile ihtiyacınıza en uygun modeli yüksek kalite ve uygun fiyata sizlere sunmaktadır. Değişen ve gelişen teknoloji sayesinde her geçen gün sizlere daha hızlı ve kesin çözümler sunuyoruz.

Zeytinburnun`da hizmet verdiğimiz semtler ve mahalleler; Zeytinburnu, Beştelsiz, Gökalp, Kazlıçeşme, Maltepe, Merkezefendi, Nuripaşa, Seyitnizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan, Yeşitepe

Etiketler
otomatik kapı fotosel kart tamiri
otomatik kapı  ana kart tamiri
otomatik kapı  trafo tamiri
otomatik kapı motor tamiri
otomatik kapı kayış değişimi
otomatik kapı  dişli tamiri
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın